Βρισκόμαστε στο βροχερό Ντίσελντορφ για να “γνωρίσουμε” καλύτερα το νέο Toyota Yaris, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής του παρουσίασης…

Δύο μήνες μετά τα αποκαλυπτήριά του στην στατική τότε παρουσίαση στην Κυανή Ακτή και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Σχεδιασμού και Εξέλιξης της Toyota στη Sophia-Antipolis, αυτή τη φορά θα έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε και πίσω από το τιμόνι σε διαδρομές εντός και εκτός της πρωτεύουσας της Βεστφαλίας (μείνετε συντονισμένοι στο έντυπο Car+Speed, με το Πρώτο Θέμα).

Το ριζικά ανανεωμένο λοιπόν Yaris, μπορεί να γίνει δικό σας έναντι 11.490€. Τιμή που συμπεριλαμβάνει το όφελος απόσυρσης και αφορά στο επίσης σημαντικά αναβαθμισμένο 1000άρη κινητήρα απόδοσης 69 PS. 

Με πλούσιο μάλιστα εξοπλισμό που περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, ηλεκτρικούς εξωτερικούς καθρέφτες, Air Condition, Ράδιο-CD 6 ηχείων με USB και Aux-in, δερμάτινο λεβιέ ταχυτήτων, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, πίσω διαιρούμενα καθίσματα, επτά αερόσακους, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, σύστημα ελέγχου ευστάθειας VSC και πρόσφυσης TRC, καθώς και χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι.

Στη γκάμα υπάρχει ένας diesel κινητήρας, ο 1.4 lt D-4D απόδοσης 90 PS, με τη συγκεκριμένη επιλογή να ξεκινά 13.840€, πάλι συμπεριλαμβανομένου του οφέλους απόσυρσης.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *